”Julrecept-ebok”
kokos cecilia folkesson bali

Inget går upp mot en färsk kokosnöt med is och lime. Snittar nog 1-2 färska kokosnötter per dag här. Saknar inte ens rödvinet! För er som inte har tillgång till dessa underbara nötter finns rätt bra substitut:

 

Acapulcoco Coconut water
Ingredienser: 100% naturligt kokosvatten.
Finns här

Coco Juice
Innehåll: Ekologisk juice från gröna kokosnötter.
Finns här


Vita Coco Coconut water
Innehåll: Naturligt kokosvatten, mindre än 1 % fruktsocker, C-vitamin.
Finns här

 

6 kommentarer

 1. Är himla sugen på Bali därav frågorna.
  Hyrde ni via förmedling eller på plats?
  Vilken del är finast med barn?
  Suss

 2. Hej!
  Jag heter Rozza och för en månad sen fyllde jag 14 år. Då började jag tänka på min kropp mer. Jag har alltid tänkt på hur min kropp ser ut. Jag är överviktig, jag väger ungefär 70 kg och jag är bara 14 år. Innan Sommaren 2014 vägde jag 52-55 kg, jag var hemma hela sommarlovet och jag var aldrig ute med kompisar. Min vardag var att vakna—äta—sitta vid dator—äta—sova. i Augusti 2014 började jag i 7an och när jag tittade på min gamla bilder, bara några månader gamla bilder märkte jag direkt att jag har gått ner i vikt otroligt mycket. Jag mår dåligt av att jag väger så mycket. Jag tränar fotboll 2 gånger i veckan och jag har även idrott ungefär 3 gånger i veckan men inget av det hjälper mig att gå ner i vikt. Jag har tänkt att gå på gym men man måste vara minst 15 år för att gå på gym här där jag bor. Det känns som inget hjälper mig, jag har tränat magen och rumpan hemma men jag ser ingen skillnad. Jag äter inte alls ofta, ibland så äter jag bara lunch och hoppar över frukosten och middagen, ser heller ingen skillnad där. Jag behöver hjälp, har du några tips som jag kan gå ner i vikt? Man läser artiklar men allt det är inte sant, snälla behöver din hjälp. Jag vet inte vad jag ska göra. <3

  MVH rozza

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*