”kokosnötsskålar”

Missa inte Korrespondenterna ikväll klockan 20:00 på SVT2. Det handlar bland annat om superfröet quinoa som har blivit så trendigt att det förstör indianernas jordar, om veganer i Berlin och om köttrenden i Indien.

Foto: Svt

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

3 kommentarer

 1. Hej!
  Ja det låter intressant!
  Jag undrar vad du tänker om det som Stig Bengmark, läkare och forskare, skriver? Tänker främst på det han säger om att mat inte ska hettas upp till mer än 100 grader för att ämnen som framkallar inflammation i kroppen då frisätts. http://bengmark.com/page/2/ En bit ner finns en lista med 10 steg till bättre hälsa och där står det om det. Man önskar att det inte är så, blir så svårt att laga mat då..
  Han anser också att man mest ska äta råa grönsaker, inte tillagad mat.
  Och äta bönor och ärtor. Är det tillåtet enligt paleo? Har för mig att det var något som inte var bra med de livsmedlen?
  Inte lätt att hitta rätt i matdjungeln!

  Hälsningar Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*