”kokosnötsskålar”

Det är verkligen ingen ordning på maten hemma hos oss. Fast det gått snart två månader sen lillen kom. Jag har varken ork eller lust att laga mat. Tråkigt men sant. Men det kommer garanterat tillbaks. Även om det tar ett tag.

Så dagarna ser mest ut såhär:

 

streetfriends
En extremt god hamburgare från Street Friends. Burgare på högrev med halloumi, portobello och coleslaw till. Och utan bröd.

 

borås
Träningen har jag inte kommit igång med ännu. Men detta måste ändå räknas som ett träningspass. 3 kilometer med detta ekipage…

 

lchf-macka Café Orion Borås
Kvällsmat on the go. 1,5 timmas promenad med skrikig bebis. Då är det tacksamt att Borås verkligen anammat glutenfritt och lågkolhydratstänket. LCHF-macka från Café Orion.

4 kommentarer

  1. Ser mysigt ut! Har ett i-landsproblem. Skulle leta upp ditt recept på kantarellsoppa men kommer inte förbi kaffeinlägget, bloggen tar liksom slut efter sista bilden

  2. Du gör helt rätt som väljer “enkla” utvägar och köper mat och ägnar dig åt att du och familjen ska må bra. En mamma som inte mår bra (läs: tvingar sig att laga mat man inte har lust till, till exempel), är ingen bra mamma!

    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*