En förpackning sötningsmedel i farten

av Cecilia Folkesson

Har ni sett detta? Nu kan man köpa små förpackningar med sukralos att ha i väskan. Sukralos är ett kalorifritt konstgjort sötningsmedel som är 500-600 gånger sötare än vanligt socker och fyra gånger så sött som aspartam.

Undra hur många mammor som kommer spruta i detta i barnens vatten?

 

Läs tidigare inlägg om sötningmedel här.

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

Sarah 1 oktober, 2014 - 18:49

Helt galet!!! Det irriterar mig att såna “enkla produkter” får tillverkas.

Svara
lebanezzas 1 oktober, 2014 - 22:35

Hej! Tack för din kommentar. 😀

Svara
Emilia 2 oktober, 2014 - 07:11

Hej! Jag jobbar i Borås ibland men har svårt att hitta matställen men nu vet jag ett lchf-vänligt 😉

Svara
Sandra 3 oktober, 2014 - 00:42

Kan inte pappor vara skyldiga också? 😉

Svara
Anna 3 oktober, 2014 - 08:49

Hej!

Vill först tacka för en fantastisk blogg. En av få jag följer slaviskt 🙂
Har en fråga till dig. Är normalviktig men önskar tajta till mig lite ytterligare. Äter sedan länge glutenfritt men har sedan ca 1 mån ätit strikt Paleo pga min IBs-mage och känner stor skillnad. Dock tycker jag att jag snarare ökar i vikt än tvärtom. Har du några tips när det gäller paleo och viktnedgång? Har du koll på kaloriintaget?!
Äter frukost, lunch, mellis, middag och lite nötter eller en halv avokado på kvällen.

Ha en fin helg!

Anna

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More