”kokosnötsskålar”

Har ni sett detta? Nu kan man köpa små förpackningar med sukralos att ha i väskan. Sukralos är ett kalorifritt konstgjort sötningsmedel som är 500-600 gånger sötare än vanligt socker och fyra gånger så sött som aspartam.

Undra hur många mammor som kommer spruta i detta i barnens vatten?

 

Läs tidigare inlägg om sötningmedel här.

5 kommentarer

 1. Hej!

  Vill först tacka för en fantastisk blogg. En av få jag följer slaviskt 🙂
  Har en fråga till dig. Är normalviktig men önskar tajta till mig lite ytterligare. Äter sedan länge glutenfritt men har sedan ca 1 mån ätit strikt Paleo pga min IBs-mage och känner stor skillnad. Dock tycker jag att jag snarare ökar i vikt än tvärtom. Har du några tips när det gäller paleo och viktnedgång? Har du koll på kaloriintaget?!
  Äter frukost, lunch, mellis, middag och lite nötter eller en halv avokado på kvällen.

  Ha en fin helg!

  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*