”kokosnötsskålar”

Äntligen har jag kommit upp i tillräckligt långa promenader för att ta på mig träningsskor! De tidigare promenaderna har kilats in mellan regnskurar och skyfall, och har inte varit längre än någon kilometer. Det har spänt och gjort ont i ärret, men nu känns ärret bättre.

Ett supertips är gördeln! Speciellt efter kejsarsnitt då det känns jobbigt och nästan obehagligt att sträcka på ryggen ordentligt på grund av ärret. Gördeln hjälper till att hålla allt på plats, och hjälper även till med hållningen. Finns massa olika varianter och prisklasser i de flesta babybutiker.

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

1 kommentar

  1. Hej!
    Jag är oxå snittad och gördeln var en räddning efter. Med en mage med alldeles för stor kostym satts den lätt i gugning i alla rörelser man gjorde. Inte skönt i ärret. Aj! Men med gördel kändes det som om magen satt på plats och såret kunde läka utan att det stram och drog i det i onödan.

    Lycka till med allt!
    Kram Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*