Första träningspasset

av Cecilia Folkesson

Då var första träningspasset som trebarnsmamma avklarat. Om man nu kan kalla det träningspass… Ungarna sparkcyklade runt sjön och jag försökte hålla deras tempo. Bättre än inget. Så snart snittet läkt är jag tillbaks i simbassängen. Längtar!

IMG_2921.JPG
Och Otis bara sov. Och sov.

2 kommentarer
0

2 kommentarer

Annika 28 augusti, 2014 - 07:54

Hej
Tack för en bra blogg. Jag funderar på periodisk fasta. Jag är ny på det men har kört LCHF sedan ett år tillbaka. Jag har kört periodisk fasta som du mellan 12-20 i två veckor varje dag. Jag tycker när jag ser mig i spegeln att jag har tajtat till kroppen men när jag ställer mig på vågen så säger den nåt annat, upp 1,5 kilo. Jag äter inte mer när jag äter, jag äter två mål, lunch och middag. Jag promenerar en timme per dag. Vad kan det bero på? Man vill ju att vågen också ska säga att man gör rätt.

Svara
Cecilia Folkesson 1 september, 2014 - 09:25

Hej! Tack 🙂
Vågen säger aldrig att man gjort rätt eller fel. Mycket bättre att mäta 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More