Ekologiska-natpasar

Perfekt lördagsgodis till barnen (och vuxna). Tänk på att bananer är väldigt besprutade, så köp helt ekologiska.

Banana choco bites
Ekologisk banan
Mörk choklad

Gör såhär: Smält chokladen i vattenbad, ca 50-75 gram choklad per banan. Skiva bananen och doppa i chokladen. Låt stå i frysen på bakplåtspapper några timmar.

Enjoy!

14 kommentarer

  1. Det lät ju riktigt gott. Jag måste bara tipsa om choklad. Jag har alltid köpt Lindt’s choklad men var i Viskafors i somras, på chokladprovning. Deras choklad är helt ekologisk och de tänker på allt, från odlarna till vad chokladen innehåller. Inga konstigheter. Bara riktigt kakaosmör osv.

    Zebeda heter företaget om jag inte minns fel och det går att köpa en del av chokladen på Ica City i Knalleland.

    Numera köper jag endast den typen av choklad.

  2. Jag läste ett liknande recept där man lagt ett lager jordnötssmör på bananen också, om man vill lyxa till det lite till! 😉

  3. Detta såg verkligen jättegott ut! Jag har kikat igenom din blogg och såg i ett inlägg att du efterlyste kokosgrädde ekologisk i tetrapack. Det finns på bodystore. En brun förpackning. Den innehåller ekologisk kokoskräm (100% kokos). Om man vill ha mjölk så spär man den bara med vatten.

    Tack för en mycket fin och inspirerande blogg!

  4. Gjorde dessa imorse tillsammans med min femåring. De var verkligen supergoda! Så nu är gottet till fredagsmyset fixat, ska bara hålla koll så att det finns några kvar! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*