”kokosnötsskålar”

Vecka 38 nu, och får fortfarande inte i mig fisk/fågel/kött. I vanliga fall äter jag massvis av just det, så variationen på min mat blir väl sådär… Men det funkar. Lite drygt två veckor kvar, sen räknar jag med att “bli som vanligt” igen.

Dagens vegetariska:
Denna wok bestod av färsk vitkål, broccoli, vitlök, halloumi, och sötmandlar.

Sitter du inne på något bra vegetariskt recept och vill dela med dig blir jag väldigt glad. Skriv gärna i kommentarerna i så fall : )

Tack!

8 kommentarer

 1. Gjorde den godaste pumpasoppan häromdagen:
  En pumpa skuren i bitar
  1 burk kokosgrädde
  1-2 msk ekologisk thai-pasta (jag tog grön men röd funkar nog lika bra)
  Vitlök
  Chili
  Koriander
  vatten satt pumpabitarma täcks

  Koka tills pumpan är mjuk, stavmixa och strö på färsk koriander/persilja och frön. MUMS!!! Superkrämig och mättande (min kille hade knaperstekt bacon på då han är ‘allergisk’ mot vegetariska rätter).

 2. Hyvla morötter, skär Zuccuni, paprikor champinjoner och stek i kokosolja, hacka i chili och riv i ingefära och pressa över lime, klart! Sen kan man variera genom att ha på kokosmjölk och krydda med röd curry för mer soppliknande rätt.

 3. Smörslungade haricots verts med vitlök
  Grillade grönsaker
  Ugnsbakad sötpotatis
  Pocherat ägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close