”kokosnötsskålar”
graviditet paleo

Denna kula! För det är verkligen som världens kula nu. Och det är inte lång tid kvar som tur är. Alla verkar tycka att det är extremt jobbigt att vara gravida i värmen. Även de som aldrig varit gravida påpekar detta. Men jag gillar det. Man har i alla fall möjlighet att gå runt i klänningar och flip flops och bada i iskallt svenskt badvatten. Ett väldigt plus.

Foglossningarna håller i sig, och sammandragningarna lika så. Det enda nya är min avsky mot kött. Och det verkar kommit för att stanna. Jag är enbart sugen på grönsaker. Skaldjur funkar, men bara tanken på kött, fisk och kyckling får det att vända sig i magen. Nån som känner igen sig?

Jaja, vegetarian i några veckor skadar ingen.

Kulan och barnen härdade ut en heldag på Skara Sommarland. Eller nästan i alla fall…

 

20140712-184454-67494704.jpg
Min mat den senaste veckan. Massa grönsaker och något mer mejerier än vanligt.

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

2 kommentarer

  1. Intressant. Hörde just om detta med protein och graviditet i en podcast med Chris Kresser.

    “Pregnancy is another situation where really high protein diets probably aren’t a good idea because the ability to convert ammonia from protein, which is toxic, into urea, which is nontoxic, is somewhat limited in pregnancy, and this is part of the reason why a lot of women who are pregnant are averse to protein. “

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*