”kokosnötsskålar”

Hej Bombay har blivit nya favoriten hemma. Använd några skedar i kokosgrytan med massa grönsaker och tomat. Finns här

Citrongräs och chili passar bra i thaigrytan eller woken. Finns här

Vanlig lantbuljong passar bäst i köttfärsen Finns här

 

 

 

5 kommentarer

 1. Men du. Maltodextrin som andra ingrediens? Jag undviker alltid produkter med maltodextrin i… Är inte det en modifierad kolhydrat? Tas supersnabbt upp av kroppen, starkt kopplat till migrän och allergi. Varför spckrar hon dina buljonger ens?

 2. Själv föredrar jag Stockpots färdiga buljonger som dock har extremt kort hållbarhet efter att man öppntat ‘hinken’ (48 timmar), så för det mesta får jag frysa in en del av den i iskubsform.

  Scandinavian Organics heter de numera, och här är listan över återförsäljare:
  http://www.scanorganics.com/aterforsaljare

  Just nu hittar jag ingen ingredienslista, men alla ingredienser är antingen KRAV-märkta eller ekologiska.

  Vänta lite, hittade en lista för kycklingbuljongen:
  Vatten, kyckling och hönsskrov/kött, lök, morötter, palsternacka, salt, vitlök, timjan, peppar, lagerblad,
  gurkmeja.

  Inga konstigheter alls.

  1. Åh vilket toppentips! Har länge letat efter buljong utan socker. Har aldrig provat Renée Voltaires buljonger då jag dels tycker att de flesta produkter är helt överprisade samt att jag läst på innehållsförteckningen och har för mig att den innehåller nån form av socker. Annars hade jag def kunnat tänka mig att betala dyrt för den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*