”kokosnötsskålar”

Minuspoäng till Ikea för alldeles för billigt fika. Kaffe och bulle för 5 kr?!!

Slår vad om att 99% av besökarna äter en bulle dom inte alls tänkt att göra innan dom såg skylten. Dock pluspoäng för att Ikea kallar det lördags-godis. Det väger nästan upp..

2 kommentarer

  1. Om jag bodde i Sverige skulle jag inte köpa dessa kanelbullar alls. Inte äta dem ens om de slängde dem efter mig. De är uräckliga. Men nu bor jag ju inte i ett land som svämmar över av goda kanelbullar så då ser man lite annorlunda på saken. Det brukade bli en bulle när vi någon gång kom till Ikea. Det blev liksom fest då det är långt bort för oss. Men nu har jag gett upp för de är verkligen inte ens jämförbara med en riktig kanelbulle(vad nu det är ). Gillar också att man kallar det för lördagsgodis. Till Australien kom det till Ikea för ett år sedan och det var ganska “stort”. Men återigen gör avståndet det lätt att man inte överäter det, blir ju verkligen inte ofta. Dessutom har de inga riktiga höjdare. Men sedan jag började med lchf så har jag också känt att jag inte gillar lösgodiset så där jättemycket de få gånger jag provat. Här har man valt att kalla det för Pick 6 Mix istället för “Saturday treat”. Allt annat på Ikea har ju svenska namn så det skulle de behållit.
    Men som sagt så håller jag med dig i stort om att det är onyttig “skit” fast som utlandssvensk blir man ibland nostalgisk och då blir lchf mer liberal för stunden.
    Tjingeling!
    Anette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*