”kokosnötsskålar”

Nu har jag hittat ytterligare en dum reklam som kör på spåret: tröst och belöning=socker:

Och här är en annons från tidigare i veckan:

sia reklam belöning

Sitter du inne på något ännu värre?
Maila ditt bidrag till cecilia(at)ceciliafolkesson.se

Torsdagen den 22 maj presenteras vinnaren. Bästa bidraget belönas med en valfri FUCK SUGAR-tygpåse:

Väska Fuck sugar

Lycka till!

 

9 kommentarer

  1. Tänker direkt på reklamen från kexchoklad som suttit i städerna på planscher i stil med: “Du har tagit dig hit. Du förtjänar en kexchoklad”. Jag blir lika arg varje gång jag ser den..

  2. Hej ! Det här har inte med tävlingen att göra, men ett bra tips på hur man kan använda socker. När jag sår små frön typ Lobelia, dorotea (som är en väldigt vacker blomma, men blommar bara när solen skiner ) och Portlak, så blandar jag fröna med socker, dom blir lättare att strö ut då. Går också att använda sand.

  3. Risifruttis reklam “när mellanmålet är målet” Risifrutti är väl GODIS i förklädnad om nått?! Jag skulle iallafall servera det som ett fredagsmys godis någon enstaka gång.. men ett bra mellanmål? Knappast att Kajsa Bergqvist trycker Risifrutti i tid o otid…!

  4. Jag undrar lite kring mejeriprodukter. Jag har sett att du ibland kör mejerifria perioder, och jag märker att jag också mår bättre när jag undviker mejeri. Det skulle vara roligt att lära sig mer om varför. Vad är det med mejeriprodukter som gör att jag känner mig uppblåst och dålig i magen? Är det sockret (laktosen)? Jag får för mig att kroppen reagerar dåligt även på laktosfria produkter.

    Tack för en fantastiskt bra och inspirerande blogg!

  5. Vadå “Allt blir bättre med en kaka”? Urlöjligt. Jag undrar hur mycket de får betalt, de som tänker ut dessa “genialiska” reklamfraser? Kan man säga vad som helst och få det att gälla som sanning, bara för att det handlar om socker? Och var är reklamen för naturlig mat, på samma tema? “Allt blir bättre med ett ägg” ligger ju mycket närmare sanningen:D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*