”kokosnötsskålar”
gravidträning

30 minuters crosstrainer, och 100 squats blev morgonträningen. Inte mer, inte mindre.
Även om crosstrainer inte är speciellt roligt, är det tillsammans med crawl de två träningssätt som är mest skonsamma under graviditeten. För mig i alla fall.

Och bästa träningsstipset:
Att bestämma vad man ska köra innan man åker och tränar.  Har man bestämt att kan ska köra tex. 30 minuters crosstrainer och 100 squats, då håller man fast vid det. Även om det går sakta. Hade jag inte varit principfast hade jag lagt av efter 20 minuter “för det var lite jobbigt, och jag var frukostsugen”.

 

20140507-090750.jpg

20140507-090802.jpg

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

6 kommentarer

  1. Man brukar ju säga att gravida kvinnor är vackra men jösses amalia
    vad det stämmer i ditt fall 🙂

  2. Få förunnat att se så välskötta mitt i en graviditet… Eller förunnat.. Alla som tränar vet att det är en hel del jobb och jävlar anamma bakom denna mamma 😉

  3. Du är så otroligt vacker i din mage! Underbart att du inspirerar andra gravida att röra på sig & att äta rätt. Är så tacksam över att kunna läsa din blogg & hitta vägar till bättre hälsa!

  4. Hej Cecilia! Lite off topic; men efter flera år av ägg-ätande har jag plötsligt blivit allergisk eller känslig (gallan?) mot ägg och kan inte äta mina vanliga 2 kokta ägg till frukost längre! Är helt förtvivlad och har ingen aning om vad jag ska äta till frukost längre?! Vill äta nyttigt och helst mejerifritt… har du eller nån annan nåt bra tips?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*