Ekologiska-natpasar

Sist vi gjorde pulled beef gjorde vi det på 1,2 kilo fransyska. Med tanke på att pulled beef är det godaste vi vet brukar det aldrig bli över, men plötsligt hände det. Och plötsligt hade jag världens godaste rester. Dessa rester blev en supergod soppa. Här följer recept: (Grundrecept på pulled beef finns här)

 

Soppa på pulled beef

1 bit kålrot
1 bit rotselleri
Några färska tomater
Pulled pork + spad
En skvätt rödvin
Persilja

Använd några skedar spad som grund. Späd med vatten och en skvätt rödvin och i med tärnad kålrot och rotselleri. Låt puttra i 10-15 min (tills rotfrukterna är nästan klara). I med delade tomater och hackad persilja och köttet. Låt puttra tills allt är varmt.

Enjoy!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*