”kokosnötsskålar”

När man tycker att man inte har någon mat hemma och får till detta!

– Torskfilé i ugn 150°C till 56 ° innertemperatur (fick sig en omgång i stekpannan pga hungriga barn)
– Knaperstekt bacon
– Broccoli stelt i olivolja med en skvätt sesamolja, tamarisoja och sesamfrön

Enjoy!

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

3 kommentarer

  1. Nästa gång: Gnid in torsken i olivolja, flingsalt och peppar (råkar du ha färsk rosmarin hemma, så hackar du den och gnider in det med), linda hela baconskivor runt varje fiskbit, in i ugnen på 275 greder i tio-tolv minuter – vips! En Jamie Oliver-version på din hastigt hoptrollade middag. Knaprigt bacon och torsk som faller isär i perfekta skivor. Bästa maten 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close