Ekoägg, smör, örtsalt och peppar. Har fortfarande inte tröttat!

1 comment

  1. Hej!

    Har precis hittat till din blogg, och WOW – imponerad och inspirerad till max :-) Jag har många recept att prova framöver, vilket känns jättekul! Jag tänkte fråga dig hur du ser på det här med kosttillskott, i form av proteinpulver? Det är ju inte direkt naturliga ingredienser i de flesta sorter… MEN, ett så enkelt och billigt sätt att få i sig tillräckligt med protein när man pluggar och har mycket att göra. Hehe, själv är jag egentligen emot det men ändå sitter jag här med vaniljproteinpulver och ett par matskedar grädde i kaffet till exempel.

    Så till min fråga, proteinpulver – ja eller nej?

    Kram, Matilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close