”kokosnötsskålar”
Med ett kylskåp utan mat och två sovande bara hade nöden ingen lag. Skafferiet var desto mer välfyllt som tur var. Och nån gång ska väl vara den första.
Mug cake
1 ägg
1 msk kokosolja
1 msk kokosgrädde
1/2 dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
1/2 tsk bakpulver
Vaniljpulver
5-10 frusna hallon
Gör såhär: Blanda ihop ägg, kokosgrädde, mandelmjöl, kokosmjöl, bakpulver och vaniljpulver. Smält 1 msk kokosolja i en mugg. Se till att olja in hela muggens insida och häll sen i resterande olja och de frysta hallonen i blandningen. In i micron på full effekt 1,5-2 minuter.

Enjoy!

 

Total
1
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close