”Julrecept-ebok”
rutakuten cecilia folkesson

Idag kör vi igång Rutakuten. Jag kommer lägga upp de resterande magarna under veckan.
Mer info hittar ni här

Och för er som vill åt bra resultat och tänker köra all in, tänk på att maten är viktigare än träningen. Alltså väldigt viktig. Jag anar att de flesta deltagare har koll på maten, men här kommer lite tips:

Undvik:
Socker
Spannmål
Tillsatser

Dra ner på:
Mejeriprodukter

Ät istället:
Så ren mat som möjligt

 

mejerifri LCHF

 

Detta är några av mina favoriter! Vad vill ni fylla på listan med?

5 kommentarer

  1. jag äter så men med frukt också. tycker dock inte min kropp förändradrs överhuvudtaget sen jag slutat med allt spannmål mejerier eller socker ? lite trist funderat om jag bara “äter för mycket” bra mat ..

  2. Ägg vill jag fylla på med. För mig det mest kompletta livsmedlet.
    Hur ställer du dig till frukt vill jag också veta?
    Ibland?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*