Ekologiska-natpasar
crock pot rabatt

crock-pot

Detta blev middagen igår: Högrev i Crock poten. Bara att lägga i kött och grönsaker på morgonen, sätta i kontakten och gå till jobbet.

När jag kom hem 9 timmar senare var det klart att servera. Perfekt för en stressad mamma som inte gillar att göda barnen med halvfabrikat och mackor.

Är ni sugna på en Crock Pot har jag en rabattkod ni kan använda. Gå in på elgiganten.se och ange koden: CECILIAF så dras 20% av! Gäller t.o.m 8 december.

 

7 kommentarer

 1. Tack och tack för tips!

  En fråga dock – var tog all sås vägen i grytan? Eller plockar man upp köttbiten och tar bort såsen? Och är det sötpotatis ihop med köttbiten – går den också att förbereda i grytan?

 2. Hej. Köpte en crockpot med din rabattkod – gillar konceptet/idén, men lyckas inte riktigt älska burken – det är för VARMT! Inte ditt fel, jag vet, men jag tänkte iallafall berätta att pottan går på second hand, och jag återgår till min pålitliga lergryta i ugnen.

   1. Nej, den fungerar nog enligt specifikationen. För några år sedan så bestämde sig branschen för att höja effekten på pottorna, för att några amerikaner hade lyckats bli matförgiftade. 🙁

    Med lergryta i ugnen så har jag full kontroll på temperaturen. Pottan går på second hand eller nåt. 😉

   2. Nej, den fungerar nog enligt specifikationen. För några år sedan så bestämde sig branschen för att höja effekten på pottorna, för att några amerikaner hade lyckats bli matförgiftade. 🙁

    Med lergryta i ugnen så har jag full kontroll på temperaturen. Pottan går på second hand eller nåt. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*