”kokosnötsskålar”

Det blev mejeri-lunch idag. Åt på en grekisk restaurang och körde all-in. Jag gör alltid så, allt eller inget. Idag blev det tyvärr allt. Inte socker, mjöl etc, utan alla möjliga mejerier. Och min mage är inte nöjd. Men men…

Jag har exprimenterat så mycket med maten de senaste åren att jag vet exakt vad som får min kropp att må sitt allra bästa. Mejerier, frukt, spannmål, socker och för mycket råa grönsaker ingår inte i den perfekta kosten för mig.

I morgon blir det mejerifritt som vanligt.

 

lchf

 

2 kommentarer

  1. Mejerier, frukt, spannmål, socker och för mycket råa grönsaker ingår inte i den perfekta kosten för mig.

    Precis samma för mig, tur man har lärt sig. Svenskan man ju. Ibland göra medvetna snedsteg men då vet man om varför man mår som man gör efteråt.
    Ha en bra helg! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*