”Julrecept-ebok”

I natt drömde jag hur jag inte kom i tid till dagens utmaning. Om och om igen drömde jag om olika scenarion. Hur jag sprang dit och inte hann i tid. Hur jag cyklade dit och cyklade vilse på vägen. Att mamma skulle passa barnen men aldrig dök upp. Och så vidare…

Jag tyder detta som att jag är nervös och sjukt stressad över idag. Jag har ingen tid jag vill slå, ingen jag vill springa bättre än. Inget sånt alls. Men ändå sitter jag här med magknip. Fruktansvärt löjligt.

 

20131005-092747.jpgDetta kändes som en bra uppladdning. Omelett och kaffe 2,5 timma före start.

20131005-092751.jpgUll-underställ, vantar och Fivefingers. Om detta är ett vinnande koncept återstår att se. Tack för all hjälp med utrustning!

 

Träningssugen?
Och till er som blir sugna på att träna idag, kör veckans utmaning!
Läs mer om den här.

5 kommentarer

  1. Lycka till!! Så sjukt sugen på att träna, springa, vad som helst. Men den jäkla foglossningen vägrar ge sig, 4 månader efter bebis kom… Men du inspirerar verkligen och i sommar ska jag också kravla i lera!

  2. Jag fungerar också så; skitnervös inför träningar. Jag var mindre nervös när jag tävlade för snart en månad sedan 🙂 Jättekonstigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*