”kokosnötsskålar”

Familjen är nere i skåne i helgen och hälsar på nya kusin Leah. I morse vaknade jag av att hela svärmors hus doftade bröd. Min glädje när det visade sig vara LCHF-bröd!

Här kommer recept:

Mixa 6 ägg och 1 burk keso

Blanda ihop:
2 dl mandelmjöl
4 msk kokosmjöl
6 tsk bakpulver
2 msk fiberhusk
8 msk fibrex
4 msk kokosolja

Blanda ihop allt och tryck ut på bakplåtspapper på en plåt. Grädda 10 minuter i 225 grader.

20130907-155802.jpg

Drog på stort med ostmacka. Längesen och sjukt gott! Sid körde på rysk yoghurt och hallon. Tummen upp för svärmor!

Total
1
Shares

15 kommentarer

    1. Gott bröd! Jag glömde dock kokosoljan (kom på det när brödet var i ugnen). Men det blev mycket bra ändå. Vet inte om det blivit bättre med oljan i :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close