Ekologiska-natpasar

Jag handlar nästan uteslutande mina träningskläder på sportamore.se eller HM. På sportamore tar min storlek oftast slut snabbare än vad jag hinner beställa. Ett dilemma. Tills jag såg att gymgrossisten.com har massa bra träningskläder i nästan alla storlekar. Perfekt!

2XU compression tights
Nike sportbehå
Under Armour korta tights

4 kommentarer

  1. Hej!
    http://www.xxl.se/Root/Kläder/Damkläder/Tights/Kompression-Tights-dam/p/1078001_2_Style hittar du 2XU-tightsen 480:- billigare! Jag rekommenderar den nya, svarta varianten, snyggare och loggan sitter kvar bättre efter tvätt!

    Ps. Jag tänkte på dig häromdagen när jag skulle köpa ny mandelolja, denna gång testade jag Crearomes Araganolja …och den är om möjligt ännu bättre för mitt ansikte (enda nersidan är att den inte luktar så gott…)!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*