Omelett-tips!

av Cecilia Folkesson

När man inte orkar laga mat och kylen gapar tungt är omelett klockrent! Det enda problemet med omeletter är att de aldrig vill stelna. Visst, man kan ju vända dem men hur många gånger går dom inte sönder på en skala?

Innan jag knäcker äggen sätter jag på ugnen. Sen steker jag omeletten lite och ställer in den i ugnen. Stelnar på några minuter och blir fluffig och fin!

Och hade man haft ost på, hade osten blivit gyllenbrun, vilket inte händer när man steker en omelett.

Du kanske även gillar detta

7 kommentarer

Elin 7 augusti, 2013 - 08:08

Eller om man har ett lock till sin stekpanna så släng på det så blir den klar på nolltid!

Svara
Cecilia Folkesson 9 augusti, 2013 - 11:07

Smart tips! Tackar 🙂

Svara
Ann 7 augusti, 2013 - 09:10

Bra tips! I görning! Tack och puss!

Svara
Mika 7 augusti, 2013 - 13:31

Hej! Visst köpte du en mixer/matberedare från Kenwood för inte så längesen? Är du fortfarande nöjd? Är tillbehören bra osv? Något som den inte klarar av? Är himla sugen på att slå till på en..

Kram!

Svara
Cecilia Folkesson 7 augusti, 2013 - 13:47

Hej! Japp, stämmer. Är supernöjd med den. Använder det varje dag 🙂 Kannan till är i glas, vilket jag gillar. Den fixat allt jag testat. Slå till på en, väl värt.
Kram

Svara
Mika 7 augusti, 2013 - 15:55

Vad kul att höra! Gillar också att kannan är i glas! Nu blir jag ännu mer sugen 🙂 Ser dock att det verkar som att Elgiganten inte säljer den med alla tillbehör – ingick inte olika knivblad, visp osv när du köpte den?

Svara
Cecilia Folkesson 9 augusti, 2013 - 11:06

Köpte på elgiganten. Sök på kenwood så borde du hitta den. Kannan är nog med på någon underbild. Låg på runt 1100. Lycka till 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More