”kokosnötsskålar”

Tillbaks på jobbet efter 4 veckors härlig semester och detta låg i brevlådan! 100% organiskt hampaprotein från Naturlig näring.

Finns här.

 

1 kommentar

  1. Trevligt! 🙂 Dock värjer jag mig mot direktöversättningen “organiskt”. Organiskt syftar i min (natur)vetenskapliga värld på något som är kolbaserat – dvs. allt levande – men det har knappast något med frånvaron av bekämpningsmedel eller konstgjort gödsel att göra. Ekologiskt på engelska heter ju alltså organic, och därmed har en del svenska importörer (i brist på bättre vetande) direktöversatt det till organisk.

    Alla djur och alla växter på jorden är kolbaserade, dvs. organiska … så oorganisk hampa vore en världssensation! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*