”kokosnötsskålar”

Fick träningssällskap av småkillarna i morse. Sid gillade tabata intervallerna. Eller han gillade vila-delen. Och jag gillar att mina muskler äntligen börjar synas! Och det är inte på grund lite mat, snarare tvärtom.

Jag har fått många frågor angående min “nya” kost. Fast den är ju inte så ny. Jag äter oftare, försöker få in mellanmål för att få i mig mer mat. Och det faktum att jag äter oftare innebär att jag inte kan äta lika mycket fett som tidigare. Då är det omöjligt för mig att äta mer än 3 mål per dag. Jag är helt enkelt för mätt.

Och jag äter lite frukt då och då. Typ 1/2 äpple tillsammans med mellanmål.

Jag har alltså inte slutat äta fett, och jag förespråkar inte frukt i mängder. Speciellt inte om man inte tränar.

I morgon kommer ett längre inlägg med vad jag äter på en dag.

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

9 kommentarer

 1. …och jag blev lite imponerad av den där prestationsökningen son frukten gav 🙂 Eftersom jag också ofta gör tvärt emot massan så har jag ändrat lite i min kost så nu äter jag en massa frukt (flera kilo) och grönsaker varje dag. Ligger på ca 3-4000 kcal om dagen och har gjort i en vecka, men äter nästan inget fett. Resultatet hittills? Ökad kondition och prestation, så har jag tappat mellan ett och två kg. Ska experimentera några veckor till få se vad som händer 🙂

   1. Trodde inte att jag skulle palla heller, äter mer frukt på en dag nu än vad jag gjorde på ett år (kanske flera år) tidigare.

    Tror förresten det gjorde en hel del att sluta med mejeriprodukter för konditionen. Känns som andningen går betydligt lättare… (har aldrig haft astma eller problem, det känns bara lättare än normalt).

 2. Ja, du är en av mina största förebilder, blir så sjukt taggad på förbättring!! Fick lite pepp i och med ditt mål med chins/pull-ups. Har börjat leka apa på gymmet i och med att jag SKA klara både chins och pull-ups jag med! Ordentligt. Flera stycken. MED VIKT. Nåja,än är jag inte där men det är ruskigt kul och känns bra med ett konkret mål då nu, främst under sommaren, känts som om man hamnat i någon sorts komfort-zon och glömmer av att utmana sig själv ordentligt. 😉 Samtidigt får man leka av sig lite och kan hitta träningstillfällen ständigt: På stranden letar jag upp grenar att kunna hänga i, lianliknande-grej att dra sig upp ifrån vattnet… Faktum är att hela världen blir en enda storlek lekplats än om man fastnar vid cable-maskinen på gymmet 😉

  Keep up the good work och TUSEN tack för din inspiration! Du är grym! 😀

  1. Åh tack, vad glad jag blir 🙂
   Såklart du fixar pull ups! Träning och envetenhet gör susen, och det verkar du ju ha 😉

   Lycka till och hör av dig när dom sitter! Ha en fortsatt bra sommar.

   1. Ok. Har också semesteruppehåll från PF men ser fram emot att köra igång igen i samband med jobbstart. Tack för en inspirerande blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*