Ekologiska-natpasar

Denna gryta gjordes ofta när jag bodde på Maui. Då med Ono (wahoo) som är snäppet godare än torsk, med detta blev riktigt bra också. Går supersnabbt att göra och är fantastiskt gott om man är ett fan av koriander.

Torsk i kokos med koriander, ingefära och lime
Färsk torsk
Kokosgrädde
1 kruka koriander
En bit ingefära
Några klyftor vitlök
Röd chilli
Saften från 1 lime
Salt+peppar

Börja att mixa vitlök, ingefära och koriander och lite av kokosgrädden så alla bitar försvinner. Häll i resten av kokosgrädden.

Koka upp i kastrull med hackad chilli. Lägg i fisken och låt kokoa några minuter tills fisken är klar. Pressa i limejuicen och salta och peppra.

Enjoy!

9 kommentarer

    1. jag åt detta som middag och hade tränat på morgonen och ätit massa mer mat under dagen. Men jag hade absolut kunnat träna på detta. Sen brukar jag äta mer än en tallrik också 🙂

  1. Använder du mixern som du gör nötsmör i även till detta eller har du en annan också? Tänkte om den tar smak av vitlöken

      1. Åh, men vitlök är ju det bästa i världen 😉 tänkte på när du mixar ihop röran om du har ännu en mixer/stav för att inte själva mixern ska ta smak av kryddorna och vitlöken eller om du kör nötsmör och kryddblandningar i samma maskin?

  2. Om man inte är så förtjust i koriander, men gillar idén i övrigt, vad tror du man skulle kunna använda? Älskar din mat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*