vitkål med ingefära

En ny mejerifri favorit!

Färsk vitkål med ingefära, vitlök och cashewnötter

– Strimla vitkålen
– Skiva några vitlöksklyftor
– Hacka en halv röd chili
– Riv lagom med ingefära (någon cm)

Gör såhär: Stek vitkål, vitlök, chilli och ingefära snabbt på hög värme. Mor slutet, lägg i cashewnötter eller mandlar. Häll på lite Kikkoman soja och pressa sist över lime.

 

Servera med kyckling eller lax. Eller är som det är. Svingott!

 

vitkål med cashewnötter

 

Total
109
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

10 kommentarer

  1. Låter gott! Synd på sojan bara, funkar ju inte med paleo… Men får hitta på nån annan smaksättning. :)

  2. Hej!
    Har precis hittat din sida….såå mkt goda recept! Har precis testat att göra Vitkål med ingefära, vitlök o chili o det var som du sa svingott…;)

  3. Hej Cecilia!

    Så fantastiskt god! Gjorde en kombo av soya samt sesamolja som Sagajo tipsade om, himmelskt. Ser också denna rätt som en utmärkt stomme till wok om man tex vill lägga till kyckling eller annat kött.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close