”kokosnötsskålar”

Filthy fifty. Ett väldig bra beskrivning på kvällens WOD. 50 av varje, låter inte så jobbigt, men jobbigare värre. 30 minuter hade vi på oss at slutföra. Klockan stannade på 29:45. Och sen kom tårarna. Inte av glädje, av utmattning. Men nu känns det kanon!

Och det ska va jobbigt att träna. Tidigare körde jag alltid gym ensam. År ut och år in. Sen började jag med crossfit, och alla de år jag lagt i gymmet kändes helt menlösa.

Självklart kan man uppnå resultat i gym, men risken att man kör samma program och inte kör tillräckligt hårt är rätt stor. Så var det i alla fall för mig. Och det här med att man är rädd för att lägga på vikter?! Jag var livrädd för det innan. Trodde jag skulle bli enorm, haha! Nu VILL jag ha större muskler, och det är lättare sagt än gjort.

 

20130326-205418.jpg
Min kropp krävde detta efteråt.

 

20130326-205445.jpg
…och detta.

 

20130326-205436.jpg
Vinröd och helt slut. Men väl värt! Nu vill jag göra om och slå min tid. 

 

5 kommentarer

  1. Min favorit wod vid sidan av Airforce. Jag byter dock ut wallballs mot thrusters eftersom min box har lite dåligt med väggar. Ännu värre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*