”kokosnötsskålar”

Jag längtar efter detta varje morgon när jag vaknar. (Läs: blir väckt) Jag är inget fan av svart kaffe, och magen är inget fan av kaffe med grädde. Så detta är perfekt!

Ägg+1-2 msk kokosolja + Nescafe/espresso/bryggkaffe + kanel + kardemumma. Mixa, häll på varmt vatten. Mixa igen. Klart!

 

20130216-101740.jpg

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

6 kommentarer

  1. Åh jag är så jäkla sugen på att prova det där, men jag har försökt med kaffe och grädde 2 ggr under de dryga två år jag käkat LCHF och båda gångerna har jag fått superdupermega magknip i flera timmar! Jag törs inte testa! Kaffe och avokado dödar min mage. Har haft riktigt svår IBS sen 7 år innan jag började med LCHF och nu är det två av få saker jag inte kan äta 🙁 Menar du att det här kaffet skulle kunna vara snällare mot magen? Försöker ju också undvika mjölkprodukter så mycket det går pga uppblåstheten och bubblandet.

  2. Kan säga att detta kaffe är underbart gott. Gör även gott för magen, har själv problem med laktos. Mixar så det blir ordentligt skummigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*