”kokosnötsskålar”

Jag har berättat tidigare vilken jobbig lunchgäst jag är. Och idag var det dags igen. Idag fanns verkligen inget jag kunde äta utan att kroppen hade blivit arg. En smart person hade så klart planerat lunchställe efter utbud, eller ännu bättre; matlåda.

Jag fungerar tyvärr inte så. Jag går dit jag känner för, och jag har nästintill aldrig med mig matlåda.

Men än en gång får jag världens bästa lunch serverad. Bara man är extra trevlig brukar det gå vägen.

 

20130214-211806.jpg
Det här fick jag av den snälle kocken på Köket. Lax, grönsaker och dill-aioli. Tack!

 

20130214-211757.jpg

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

8 kommentarer

  1. Wow, bra service när inget av det fanns på menyn ens! Fast jag har också bara bra erfarenheter av att vara “jobbig” – kockarna VILL ju hjälpa och tillfredsställa kunderna o jag tror faktiskt de gillar utmaningen lite, istället för att göra en hundraelfte portion av samma sak.. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*