”kokosnötsskålar”
glutenfria torskbullar

Heta torsbullar (ca 2 portioner)
Ca 300 gram färsk torskfilé
1 ägg
Finhackad chili efter smak eller ca 1 tsk sambal oelek
Rivet skal av ½ lime
Saft från ½ lime
Salt och peppar
Hackad koriander

Gör såhär: Mixa torsken i matberedare eller med stavmixer. Tillsätt kryddor, koriander, ägg och lime. Blanda och forma sedan till små bullar. Stek i rikligt med smör tills de är klara.
Servera med zucchinispagetti och en en lime- och korianderyoghurt eller aioli.

Tips: rulla bullarna i sesamfrön innan stekning

Tack Frida för receptet! 

Total
1
Shares

1 kommentar

  1. Det här var ett smarrigt recept. Min flickvän som vanligtvis inte ens äter fisk åt med glad min. Vi gjorde blomkålsmos och hummersås till, ville replikera den klassiska Abba-fiskbullen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close