”Julrecept-ebok”
rutakuten cecilia folkesson

10 till magar till Rutakuten.

Är du sugen på att vara med? Maila bild till cecilia@ceciliafolkesson.se
I länken ovan hittar du all info du behöver.

Vi kör igång 14 januari. Har ni redan börjat, grattis till försprånget! För er som inte skickat bild och kommit igång, ni har tills fredagen 18 januari att skicka in bilder.


Linda 36 år


Lill 24 år


Lena 27 år, gopublic.devote.se


Karin 30 år


Julia Nilsson 23 år


Julia 26 år, naturligtvisare.se


Jessica 26 år

Tidigare deltagare:
Deltagare 1-10 
Deltagare 11-20
Deltagare 21-30
Deltagare 31-40
Deltagare 41-50
Deltagare 51-60
Deltagare 61-70

8 kommentarer

  1. Hej. Jag ska också vara med… Hoppas få se min före-bild här snart… Jag har laddat ner magträningsappen, den är superbra! Men jag som inbiten gymtränare undrar om det faktiskt är meningen att man bara ska göra ett set av varje övning? Så är det ju med träningstillfällena i appen, 6 övningar som körs igenom bara ett varv. Låter lite lite…

  2. Ja jag undrar också om det verkligen räcker? Jag tränar iofs en massa annat som även tränar magen så för mig blir det nog inga problem att se resultat.. Har redan hänt en del sedan jag tog den där bilden där uppe 😉

    (Ps. Du får gärna uppdatera med min blogg om du vill! )

    1. för bästa resultat 10 medaljer per vecka (finns i schemat)
      sen spelar såkalrt kosten i väldigt mycket. man måste ju få bort lite underhudsfett för att få musklerna att synas mer 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*