”kokosnötsskålar”

Många har säkert redan sett detta. Om inte, ta er tid.

Jag skrev nyligen ett inlägg om barn och LCHF. Denna film förklarar vad jag menar. Visst är USA lite mer extremt, men vi ligger inte så långt efter. När kommer Oreos med omega 3 till vår matbutik? Antagligen snart.

[embedplusvideo height=”432″ width=”540″ standard=”http://www.youtube.com/v/-BdFkK-HufU?fs=1″ vars=”ytid=-BdFkK-HufU&width=540&height=432&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7317″ /]

Länk till filmen.

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

6 kommentarer

 1. Nej! Vi skall ge dem allsidig kost, både kött, fisk, fågel, ägg, mjölkprodukter, grönsaker och frukt -i lagoma doser. Ingen snabbmat, det tar inte alls så lång tid att laga mat och mat som tar lång tid att laga fixar man kvällen före. den blir klar medan man läser tidningen och ser på TV. Jag har lagat mat i hela mitt liv (72 om tre veckor) och -jodå, jag har tre vuxna barn tre bonusbarn och elva barnbarn. De är friska och inte överviktiga

 2. Såg den nyss, fy f-n.
  Det är sjukt mycket socker i allt, socker som inte syns.
  Jag tror på att sätta ut sockerarternas mängd för en portion på all mat, eller %-halten. DÅ kanske folk skulle fatta.
  Ungefär som man sätter ut 0% fett osv på viss mat.

   1. Tack!!

    Det är verkligen skrämmande! Både att livsmedelsindustrin faktiskt får marknadsföra skit på de där sättet Och att det är så få som kan “tänka själva” och inse vad dom faktiskt ger sina barn (och äter själva!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*