ischoklad med naturlig kokosolja

Ischoklad med bra kokosfett

av Cecilia Folkesson

LCHF-ischoklad
250 gram kokosfett
400 gram mörk choklad (ju högre kakaohalt desto bättre)

Smält chokladen i vattenbad. Smält kokosfettet i micron eller i kastrull. Blanda ihop, häll i formar och ställ kallt.

Enjoy!

 

5 kommentarer
0

5 kommentarer

Evelina 10 december, 2012 - 09:54

Suveränt gott!!! Jag gjorde inför 1:a advent men bara med 70%ig choklad så dom som var sockervana också skulle kunna äta den 😉

Svara
Philip 10 december, 2012 - 15:36

Brukar du använda smak och luktfritt kokosfett eller Kung markattas med smak och lukt? och ungefär hur många blir det med detta recept? 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 10 december, 2012 - 18:53

Till detta: smak och luktfritt, typ biofoods. Det blev en plåt full.

Svara
Anna 12 december, 2012 - 15:05

Vad använder du för choklad? Även om jag köper en choklad över 70% så är det socker i den. Gjorde dessa häromdagen och de var otroligt goda 🙂

Svara
Frida matsdotter 12 december, 2012 - 15:16

Det behöver inte alltid vara svårt att baka 🙂 enkelheten gillas!!
Inspirerande blogg med bra tips 🙂
//Frida
http://www.matsdotter.com

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More