Ekologiska-natpasar

Inne på andra veckan av mejerifritt och nu börjar nog vänja mig. Räddningen har blivit ägglatten. Godare än vanlig latte och minst lika god som kaffe och grädde. Jag kan nog köra detta koncept några veckor till.

13 kommentarer

 1. hej ! när du kör mejerifritt, så märker du om det gör nån större skillnad för vikt eller midjemått ? om du alls brukar väga eller mäta dej ?

  1. Hej Rebecka! Jag brukar inte väga och mäta, jag kör på hur tajt jeansen sitter ; )
   Men min mage mår bättre, och lite av underhudsfettet. Jag kör periodsvis mest för variation och för att jag äter så himla mycket yoghurt när jag väl äter mejerier..

 2. Va försiktig när du ändrar kostvanor, det kan hända att man blir allergisk mot t.ex. mjölkprotein eller laktos om man utesluter mejeriprodukter helt

   1. Hinner inte ägget börja koagulera? Kommer ihåg att jag gjorde äggmjölk för längesen och la då i ägget precis innan stavmixningen. Jättenervös för att det skulle stelna 🙂

 3. Har en fråga om bacon.. Här i USA är all bacon “cured” med salt, socker m.m. Är det så med bacon i Sverige också? Är de smart att unvika att äta det kanske eller är det så lite socker så det inte spelar någon roll? Tack!

 4. Hej! Jag får mycket inspiration från din blogg både vad gäller träning och kost. Jag vill även ge ett hurrarop för dina inlägg där du delar med dig av din kunskap och länkar vidare så att man kan läsa mer.
  Gärna mer sånt! 🙂
  Jag själv har precis startat en blogg där jag delar med mig av mina paleo-/lchfrecept. Hoppas du kan finna den inspirerande!

  knotaspaleo.blogg.se

 5. Hej! Äter också mejerifritt ungefär som du och började fundera på mitt kalciumintag. När jag räknade på det kom jag inte i närheten av vad jag behöver och köpte därför tillskott. Har du funderat något kring detta? Känns trist att behöva käka piller 🙂

 6. När du kör mejerifritt, är det laktosen som du vill komma ifrån och isf funkar det då att använda kokosmjölk, mandelmjölk, laktosfri mjölk istället?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*