”kokosnötsskålar”

 

Jag är minst lika bitter som rubriken låter. Efter 1,5 månad av pusslande för att få ihop jobb, studier, familjeliv, träning, mm började allt reda ut sig. Fixade tentan galant och var verkligen sugen på att komma igång med träningen ordentligt igen. Men såklart blev det inte så. Ett litet sår på ett ärr började sprida sig i sjukligt rask fart och ville absolut inte läka.

Jag är inte glad för penicillin så jag försökte hålla ut så länge det gick med div rengöringar. Men jag fick ge mig.

Nu är jag inne på min 4:e dag med penicillin och fy vad kasst jag mår.
Men men… Om några dagar är jag förhoppningsvis på banan igen.

 

20121028-195411.jpg

17 kommentarer

      1. Ionisil samt Holistics är två olika tillverkare. Många använder det för att slippa bli sjuka, tar några klunkar om dagen. Har inte prövat det men köpt hem att ha till säsongens första magsjuka slår till här hemma….
        Även magiskt bra på munsår t.ex.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close