Ekologiska-natpasar

I februari i år började jag med CrossFit. Sen i februari i år har mitt mål varit att klara kippade pull ups. Jag har nött och nött. Lipat, svurit, skitit i det i perioder. Och så idag, klarar jag det! Och vem var där och delade min lycka? INGEN. En tom box.

Ungefär som när jag flög ensam och slog mitt rekord i nysningar, 4 st. Gick ju inte direkt att ropa “YES!”.

Fast idag ropade jag “YES!” Och nästa gång ska jag filma det. Detta ska förevigas.
Tack för alla frågor förresten! Jag har hunnit några ; )

 

20121009-214816.jpg

8 kommentarer

  1. Men å va gött! Härligt jobbat! Jag kämpar själv på som bara den och har som mål att klara detta i december. Började med grönt band, sen blått, sen lila och har nu fixat med det smalaste röda så det tar sig. Skam den som ger sig! Nu blev jag ännu mer peppad av att höra att du fixat det nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*