Ekologiska-natpasar
ostägg

 

Ni som äter lågkolhydrats-kost har säkert råkat ut för att man tröttnar på ägg. Här kommer ett tips om detta är fallet. En mix av äggröra, stekta ägg och omelett –ostägg!

Stek ägg som vanligt. Lägg en god skiva ost på och vik ihop. Låt osten smälta.

Enjoy! 

4 kommentarer

  1. Det där är en favorit hos mig också 🙂 Själv har jag börjat med en annan variant, nämligen att blanda två ägg, två stora klickar keso och kanel och steka till en krämig äggröra. Med lite mjölk eller grädde till smakar det nästan som risgrynsgröt, riktigt gott!

      1. Maria: Ja jag hade ge4rna e4tit e4gg och bacon! Men deras bacon e4r inte likadan he4r.. Jag ska se om det finns ne5gon bra ne4r vi srlhtandoar sen Hur gf6r man kesople4ttar? Vet inte om keso finns he4r heller, ff6rmodligen inte..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*