Ekologiska-natpasar

Hittade Nike Free för 699 idag! Dessa har en hel innerdel, dvs ingen lös tunga. Perfekt enligt mig som hatar strumpor… Funkar perfekt till både löpning, gym och pass.


Herr (finns här)
Ord. pris: 1200:-
Rea 799:-
Kod: “AMORE” 100:- rabatt
699:-

 

Dam (finns här)
Ord. pris: 1200:-
Rea 840:-
Kod: “AMORE” 100:- rabatt
740:-

 

9 kommentarer

  1. Om man nu i 3 års tid sprungit i vanliga gamla hederliga löparskor med dämpning i hälen, är det då så smart att ställa om sig så där direkt? Eller borde man ta korta rundor i början om man ska köra “barfotastilen”? Tips mottages. 🙂

  2. Skönaste sko jag haft, vill ha dem jämt. Springer du i dina? Slits de mycket i så fall? Har bara haft mina till vardags och de ser rätt nya ut efter fyra månader, trots att ryktet sa att de kunde slitas fort.

      1. Ja precis, därför kändes det märkligt om dessa faktiskt skulle göra det! Å andra sidan skulle jag aldrig använda mina i ruskväder, det är de för tunna och läckiga för ovanpå. På så vis förlänger man nog också skolivet en stund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*