”kokosnötsskålar”
glutenfritt kokosbröd

Om man tröttnar på fröbröd med ost, är detta brödet ett alternativ. Det blir som ett ljust bröd. Jag skivar och lägger in i frysen. Sen är det bara att rosta!

Glutenfritt kokosbröd
50 gram smält smör
5 ägg
1 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver

Topping: Sesamfrön/linfrön

Gör såhär: Sätt ugnen på 175 grader. Klä en brödform med bakplåtspapper. Smält smöret och låt svalna. Vispa äggen fluffigt. Blanda ihop de torra ingredienserna. Blanda sen ihop allt utom sesamfrön. Bred ut i formen och strö över sesamfrön/linfrön. Grädda i ca 25 min.

 

20120912-114204.jpg

20120912-114212.jpg

20120912-114218.jpg

20120912-114225.jpg

Total
1
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

19 kommentarer

  1. Dette så supergodt ut! Tror du det vil funke med andre typer smør? Nøttesmør eller kokosolje? Jeg holder meg unna laktose og soya…

  2. Fann din blogg häromdagen och gillar den jättemycket! 😀 Kommer definitivt hänga med i svängarna. Bakade dessutom nyss det här brödet, och det var supergott! Tack för receptet 🙂

  3. Bästa brödet jag smakat. Jag bytte ut kokosmjölet med mandelmjöl istället, blev frasigt och gott då man rostade. Tack för receptet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close