Ekologiska-natpasar

Smoothie med proteinpulver
Tinade frysta hallon
1 dl rysk yoghurt
1-2 msk mandelsmör
1 portion proteinpulver (skaka med lite vatten)

Mixa allt. Späd med vatten om det behövs. Perfekt efter träning eller frukost om man inte är sugen på ägg.

Holistics proteinpulver utan socker, sötningsmedel och artificiella smakämnen.
Finns här!

Mandelsmör
Kolhydrater: 3,5 gram /100 gram
Protein: 21 gram / 100 gram
Fett 53,5 gram / 100 gram
Finns här!

Stavmixer
Finns här!

9 kommentarer

  1. Ser ju så sjukt gott ut och vill testa redan ikväll 🙂 Men då kommer den här frågan om kolhydrater…En drink….hur många kolhydrater tror du den innehåller? 3,5g för proteinpulvret, nåt g från hallon, nåt från mandelsmöret och nåt från yoghurten…kan det bli 6-7g / glas typ? Eller tänker jag fel?

  2. Har faktiskt beställt proteinet idag! Det blev det med vaniljsmak. Är rädd att föräta mig på ägg så ska försöka variera 🙂

  3. Hej, lite frågor. Kaseinpulver eller äggprotein? Vad är syftet? Jag tränar ca 5-6 dagar i veckan. Löpning, gym, Spinning, styrka, cirkelträning/intervall. Men äter bara frukost/lunch/middag. Har jag helt missat att man bör äta proteinpulver när man tränar. Jag har inte förstått poängen om man inte vill bli muskelberg. Men nu är jag lite väl intresserad för att inte testa. Så: vilket sorts pulver? Vad ger det för verkan? När bör man ta det? Jag vet att många tar det efter träning, men antingen äter jag då ett av mina måltider inom 1h ca. Hmm? Tack för inspirerande blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*