”kokosnötsskålar”

 

Dagens lunch: rökt lax med sallad, avokado, grönsaker och majonäsdressing. Fortfarande inga mejeriprodukter! Att dra ner på mejerierna funkar bra. Man får ha lite mer fantasi bara. Lätt att man fastnar i ägg och ost träsket, vilket jag gjort. Nu äter jag mer grönsaker. Bra! Enda nackdelen är väl att man blir hungrig snabbare. Fast det var ju inte så svårt att räkna ut iofs… Kör på detta någon/några veckor till, sen vill jag nog inte vara utan mina ostar längre!

8 kommentarer

  1. Har nog missat varför du drar ner på mejeriprodukterna? Jag skulle inte klara mig om jag inte fick äta mina ostar, feta såser och turkiska yoghurt!

    1. Jag testar bara detta i någon vecka. Jag gillar att ha lite utmaningar, körde periodisk fasta för ett tag sen och fick riktigt bra resultat av det. Lchf är ju ingen utmaning längre utan det flyter ju på utan att man ens tänker på det. Och det är ju förvisso jättebra och hela tanken med lchf. Det är därför jag gillar Lchf:en. Men som sagt, måste kolla om det funkar att käka lchf med mindre mejeriprodukter. Inget jag kommer hålla på med under längre tid. Älskar mina ostar för mycket 😉

  2. Jag undrar med det:) o vad merjeriprodukterna gör med din kropp som du vill undvika? En kompis till mig som tränar till fitness skippar med mejeriprodukter… Ha de!:)

  3. Vad upplever du för fördelar utan mejerier? Jag tycker det är svårt att få i sig tillräckligt med fett om man bara äter avokado, kött, fet fisk och olja. Känns mer som GI.

  4. Ser jättegott ut! Tänkte också käka lax idag men måste säga att jag tycker det är svårt att beräkna hur stora portioner man ska ta… har ett paket med 200 g och tänkte väl ta hälften + grönsaker och aioli.. men är det lagom?? Gah, svårt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*