Ekologiska-natpasar

 

Äggröra
3 ägg
1-2 msk vatten
Salt, peppar

Vispa ihop allt, stek på medelvarmt och rör inte för mycket. Det blir bästa äggröran.

Kaffe och kokosolja på det. Perfekt LCHF-frukost.

8 kommentarer

 1. Många LCHF-äggröror har grädde i sitt recept.
  Någon kommentar om det?
  Du har inspirerat mig så pass att jag fr.o.m. idag tar bort de sista kolhydraterna och går över till att pröva LCHF. So får so good! 🙂
  Märkte inte ens någon skillnad på min ganska tuffa träning!

  1. Yay! grymt! se tillatt inte fuska de första veckorna. ju striktare desto snabbare kommer du ur sötsuget. Och räkna med lite huvudvärk/yrsel/illamående/trötthet. Men det går över.

   Grädde eller creme fraiche i äggröran är jättebra. då håller man sig mätt längre. ta ten svätt grädde och en skvätt vatten. Blir lite luftigare med vatten i. Lycka till med lchf:en!

   1. Tack!
    Jag åt redan innan ganska lite kolhydrater, bara lite quinoa eller liknande. Och så havregrynsgröten med massa keso och hallon har fått gå i graven.
    Men jag undrar – många (även LCHFare) säger att man behöver lite kolhydrater efter träning för att bästa träningsresultat. Vad anser du om det? Hur gör du?
    Jag tränar 5-6 dagar i veckan. Mestadels ganska tuff cirkelträning. Lite crossfit-inspirerad.

    Lisa

    1. Hej Lisa! Jag har fått mycket bättre resultat av min träning med mindre kolhydrater/LCHF. Kan vara för att jag tränar mer och hårdare, och anledningen till det kan ju vara att jag just inte äter massa kolhydrater. En teori bara. Jag kan ju bara tala för mig själv, och jag lägger inte till kolhydrater efetr träning. Kör på proteinpulver med så lite kolhydrater jag hittar, typ holistics proteinpulver. Sen äter jag väldigt mycket mat efetr träningen. För mig räcker det 🙂

     / Cecilia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*