Ekologiska-natpasar

Som ni märker ignorerar jag mitt tillfälliga hat mot äggen. Känns som jag äter mer ägg nu än innan. Jaja. Bra är det ju i alla fall. Och får man till en grym äggröra så är det ju faktiskt rätt gott ändå : )

Efter träningen blev det en äggröra på 4 ägg, 1 avokado, 1 tomat och 1/2 mozzarella.

 

20120813-215824.jpg

6 kommentarer

  1. Hej Cecilia!
    Blev introducerad till LCHF genom en videolänk på fb och senare genom en vän till min syster som fick min boll i rullning. Jag är relativt ny till konceptet och har endast kört det i några veckor…Jag började absolut för att alla jag sedan hörde om hade tappat så mycket i vikt och mådde så fruktansvärt bra medan de gick ner i vikt! Du har ju fått jätte bra resultat du oxå och det hade varit så himla kul att veta hur du åt medan du gick ner i förhållande till nu, om du ändrat mängderna lite, andra råvaror, om du höll mer koll på ditt kalori intag, ändrat tränings fördelning osv osv. Själv har jag 10 kilo kvar till min målvikt och vill så klart bli av med den så fort som möjligt så alla tipps hade varit guld värt!!! Tack för en grym hemsida och all inspiration!!! 🙂 🙂 🙂

  2. Gud vad gott det ser ut!
    jag får snart äta frukost: lax med avokado och choccotomater. Frukost är dagens bästa mål!

  3. Jag brukar köpa kokosfett av fabrikat Bio-food (ekologisk) den brukar inte stå i kyl ,i min affär vid hälso och glutenfritt (de silvriga paketen från unilever som finns på mejeri är en raffinerad produkt som ej är bra).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*