Då var vi där igen. Jag har förätit mig på ägg. Ska laga mat. Vad blir det?
ÄGG.

Fast detta blev faktiskt väldigt gott. Tog det jag hade i kylskåpet. Barnen sov och mannen spelar fotboll. Bra. Då kan man laga vad som helst.

Äggburgare med spenat, och parmesan
2 ägg
Färsk spenat
1 tomat
Några champinjoner
2 vitlöksklyftor
Cashewnötter
Salt och peppar

Stek äggen var för sig, tex i kokosfett. Skär tomater och champinjoner och hacka vitlöken. Stek detta när äggen är klara. Häll i lite cashewnötter och salta och peppra. Lägg ett ägg i botten och lägg på röra och massa riven parmesan. Lägg på det sista ägget. Klart!
Ni som kör paleo kan ju skippa osten.

Enjoy!

20120808-221252.jpg

20120808-221302.jpg

20120808-221311.jpg

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

4 kommentarer

  1. Tror jag såg dig på Ellagården igår lunchtid – gröna byxor?
    Följer din blogg o tycker du är grymt duktig!
    ../Kenth

  2. Bra tips! Det där med ägg är så konstigt. Jag kan inte äta omelett längre eller hårdkokta ägg – bara tanken på det får mig att må illa. Men stekta ägg och kokta som är lite krämiga i gulan, det går alldeles utmärkt 🙂 Tur det, för ägg är ju ett svårslaget livsmedel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close