Ekologiska-natpasar
mandelsmör

Idag fyllde lille Sid 2 år. Han fick tåg, helikopter, traktor, djur, och en docka. Dockan blev en favorit. Jag har turen att ha en LCHF-kusin; Jessica, så jag fick present också: hemmagjort mandelsmör! Hur gott som helst och jättelätt att göra.

Mandelsmör
2,5 dl mandlar
1,5 msk mandelolja
Några nypor havssalt

Rosta mandlarna i stekpanna. Kör allt i matberedare i ca 5 minuter.

Enjoy!

 

 

8 kommentarer

 1. Hej!

  Följer din blogg med stort intresse! 🙂

  Äter enl LCHF själv sedan 1 mån tillbaka. Upptäcker att jag är behov av kostrådgivning. Är det något du gör eller vet om någon?

  Med vänlig hälsning, Mia

  1. Hej Mia. Inte i dagsläget, men kommer göra det senare i höst. Men har du frågor kan du maila om du vill 🙂

 2. 🙂 Guligt och grattis till 2 år! Minns att min son också valde dockan framför bilar och lego vid den åldern. Nu vid 6 år är det dock mest Ninjago-lego som gäller.. Lustigt är att lillasyster valde allt annat än dockor vid den åldern, typ bilar 🙂

 3. Kul att hitta in på din sida. Behöver all inspiration jag kan få. Är precis i början på LCHF-resa och förutom att gå ner i vikt siktar jag på att komma igång att träna regelbundet också:). Hit kommer jag kika in igen!

  1. tackar! ungefär som med mörk choklad; när jag blir sugen 🙂 hade det på kokosplättarna idag, supergott! Äev gott att breda ut i selleri. låter konstigt, men testa. Värt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*