fröknäcke glutenfritt

Här kommer en favorit i repris!

Lchf knäckebröd
1 dl solroskärnor
1 dl sesamfrön
0,5 dl linfrön
2 msk pofiber
1 msk fiberhusk
2 msk kokosfett
2,5 dl kokande vatten
0,5 tsk salt

Blanda ihop alla torra ingredienser. Koka upp vattnet och häll i kokosfettet. 
Blanda ihop allt och låt stå i ca 20 min. Kavla ut på bakplåtspapper och grädda i ugnen i 50 minuter på 150°C. Skär i bitar med kniv eller pizzaslicer eller bryt isär, och lägg på galler på eftervärme i ca 40 min.

Enjoy!

 

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

5 kommentarer

    1. om du har kokosfett i borde det inte fastna. Är du säker på att du inte råkat ta smörgåspapper? det funkar nog inte, fast det ser ju likadant ut :)

  1. Hej! Går det lika bra att använda kokosolja? Jag har “Kokosolja, Kallpressad Virgin” från Kung Markatta hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close