fröknäcke glutenfritt

LCHF-knäckebröd / fröknäcke

av Cecilia Folkesson

Här kommer en favorit i repris!

Lchf knäckebröd
1 dl solroskärnor
1 dl sesamfrön
0,5 dl linfrön
2 msk pofiber
1 msk fiberhusk
2 msk kokosfett
2,5 dl kokande vatten
0,5 tsk salt

Blanda ihop alla torra ingredienser. Koka upp vattnet och häll i kokosfettet. 
Blanda ihop allt och låt stå i ca 20 min. Kavla ut på bakplåtspapper och grädda i ugnen i 50 minuter på 150°C. Skär i bitar med kniv eller pizzaslicer eller bryt isär, och lägg på galler på eftervärme i ca 40 min.

Enjoy!

 

5 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

Lina 5 augusti, 2012 - 18:37

Det fastnade (som vanligt) i bakplåtspappret! Vad gör jag för fel?

Svara
ceciliafolkesson 5 augusti, 2012 - 21:11

om du har kokosfett i borde det inte fastna. Är du säker på att du inte råkat ta smörgåspapper? det funkar nog inte, fast det ser ju likadant ut 🙂

Svara
Carolina 22 februari, 2014 - 15:16

Testar att göra detta idag, för första gången.

Svara
Jenny 16 april, 2016 - 09:27

Hej! Går det lika bra att använda kokosolja? Jag har “Kokosolja, Kallpressad Virgin” från Kung Markatta hemma.

Svara
Cecilia Folkesson 19 april, 2016 - 20:08

Samma sak 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More