”kokosnötsskålar”

Frukost är mitt absoluta favoritmål på dagen. Och speciellt på helger när man slipper stressa…

Äggröra med parmesan, tomater och basilika
Rysk yoghurt med jordgubbar, kokos och nötter.
Kaffe med grädde.

Nu: mätt
Snart: fotning. Resultat kommer nästa vecka!

 

2 kommentarer

  1. Hej. Inom crossfit ser jag begrepp som WoD och Rx. Kan du snälla förklara vad det betyder. Anser du att man bör ha en viss styrka konditionsnivå etc för att börja med crossfit? Om man är överviktig och har svårt att klara en armhävning i dagsläget..kan denna träningsform ändå funka eller bör man träna ngt annat primärt? Dra slita och knuffa är jag bra på 🙂

    1. Wod betyder workout of the day, och rx innebär att man utför övningen korrekt och antal kg för dam resp. Herr. Crossfitten är väldigt individuell, så jag tycker absolut du ska testa! Du kommer bli bättre och bättre för varje gång, oavsett om du är överviktig eller smal. Lycka till och kör hårt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*