”kokosnötsskålar”
lchf pizza ruccola

Lchf-pizza med parma och ruccola

100 g Philadelphiaost
4 ägg
1,5 dl vispgrädde
3,5 dl riven ost
0,5 gul lök
1 msk smör
2 msk tomatpuré
0,5 burk krossad tomat
salt+peppar
200 gram parmaskinka
Mozzarella
Färsk basilika
Ruccola
Olja och vinäger

Botten
Vispa philadelphia och ägg till jämn smet och tillsätt grädden och osten. Bred ut på bakplåtspapper och grädda i 175 grader i 25-30 minuter.

Tomatsås
Stek hackad lök i smöret. Tillsätt tomatpuré och krossade tomater. Låt puttra 10-20 minuter. Salta och peppra.

Pizzan
Bred tomatsåsåen på pizzan och lägg på parmaskinka, mozzarella, ruccola, färsk basilika och oliver. Ringla på olja och vinäger. + Lite salt + peppar.

 

 

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close